ABELLES MES QUE MEL,

Sense abelles no hauria vida. El medi ambient és responsabilitat de tots, l´objectiu d´aquesta nova exposició fotogràfica que vos presente, ABELLES MES QUE MEL, es mostrar la importància que tenen les abelles per a l’ésser humà.

Bàsicament, la funció principal o el servei ecosistèmic que ofereixen les abelles és la pol.linització. Les abelles són molt importants en els ecosistemes, ja que moltíssimes espècies de plantes les necessiten per poder reproduir-se.

A l’igual que les plantes, l’ésser humà necessita de les abelles per poder pol.linitzar el 60% de les fruites i verdures que existeixen avui dia i, que de no ser pol.linitzades, desapareixerien.

l’ONU va designar el 20 de maig com a Dia Mundial de les Abelles, perquè coincideix amb l’aniversari d’Anton Janša, que al segle XVIII va ser pioner en les tècniques modernes d’apicultura a Eslovènia.

Una curiositat que vullc compartir amb vosaltres, i que he deprès gracies a les visites que he hagut de fer als ruscos per a poder fotografiar-les, les abelles no et atacaran si no les molestes.

Les abelles només ataquen l’home o a la resta d’animals quan veuen que són una amenaça per al seu rusc o els molestes i veuen que són una amenaça per a elles. Elles han de treballar per la seva reina, pel que han de de tornar amb vida al rusc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *