ABELLES MES QUE MEL,

Sense abelles no hauria vida. El medi ambient és responsabilitat de tots, l´objectiu d´aquesta nova exposició fotogràfica que vos presente, ABELLES MES QUE MEL, es mostrar la importància que tenen les abelles per a l’ésser humà.

Bàsicament, la funció principal o el servei ecosistèmic que ofereixen les abelles és la pol.linització. Les abelles són molt importants en els ecosistemes, ja que moltíssimes espècies de plantes les necessiten per poder reproduir-se.

A l’igual que les plantes, l’ésser humà necessita de les abelles per poder pol.linitzar el 60% de les fruites i verdures que existeixen avui dia i, que de no ser pol.linitzades, desapareixerien.

l’ONU va designar el 20 de maig com a Dia Mundial de les Abelles, perquè coincideix amb l’aniversari d’Anton Janša, que al segle XVIII va ser pioner en les tècniques modernes d’apicultura a Eslovènia.

Una curiositat que vullc compartir amb vosaltres, i que he deprès gracies a les visites que he hagut de fer als ruscos per a poder fotografiar-les, les abelles no et atacaran si no les molestes.

Les abelles només ataquen l’home o a la resta d’animals quan veuen que són una amenaça per al seu rusc o els molestes i veuen que són una amenaça per a elles. Elles han de treballar per la seva reina, pel que han de de tornar amb vida al rusc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.