Catàleg Exposició Fotogràfica “Escenaris de la Guerra Civil” dissenyat per Fundació Caixa Ontinyent

Making-of Exposició Fotogràfica REMANDO JUNTAS

Bellreguard SOTAIA-RODAFAM

Des de l’Ajuntament de Bellreguard, em van encomanar la tasca de fotografiar el municipi i el terme, perquè eixes fotografies formaren part del seu arxiu històric. Una vegada realitzat el treball, he seleccionat unes imatges que formen l’Exposició fotogràfica SOTAIA_RODAFAM, una selecció de fotografies i panoràmiques sobre el terme, el municipi i la costa de Bellreguard.

Bellreguard
« de 45 »
VIOLANT D´HONGRIA. Diu la llegenda que, quan Jaume I i Violant van entrar al Cap i Casal per primera vegada, la gent musulmana els va oferir fruites i verdures de l’horta, i que aquest costum va ser l’origen de la MOCADORÀ que cel.lebrem el 9 d’octubre com al dia dels enamorats valencians. Violant va morir amb tan sols 36 anys, la seua salut estava molt afectada per els nou parts que va tindre en tan sols 12 anys.

DONES AVANTDERADES

Mitjançant aquesta exposició volem rendir un tribut a la dona. Repassant la vida de 18 dones valencianes que han fet història. Científiques, inventores, esportistes, músiques, pintores… Al llarg de la nostra història, moltes dones que han nascut o viscut en algun punt del territori valencià han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat.
Cada fotográfia d’aquesta exposició pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra de dones valencianes  que ens han deixat un llegat excepcional digne de ser recuperat.

ISABEL DE VILLENA Isabel té el mèrit de ser una de les primeres escriptores conegudes en la nostra llengua i va ser una de les primeres feministes que coneixem. Era filla il.legítima del noble Enric de Villena i en quedarse òrfena va anar a viure amb la reina Maria, esposa d’Alfons el Magnànim, va rebre la seua educació a la cort, parlava llatí i coneixia els escriptors clàssics. Amb quinze anys, va ingressar en el convent de las “Franciscanas Clarisas de la Santísima Trinitat” de València i va arribar a ser abadessa del convent.
« de 15 »

Ciudad, Territorio y Paisaje

Gandía
« de 30 »

ESTADO DE ALARMA

Exposición Audiofotográfica cuyo propósito es transmitir e informar de los síntomas psicológicos que nos está provocando el coronavirus y el impacto del confinamiento en las personas.

VALENTES Exposició fotogràfica


✅ VALENTES, les dones són les protagonistes d’aquesta exposició fotogràfica formada per imatges de 27 dones amb 27 oficis diversos.

👩🏻 Amparo Barrios, Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Xeraco, ha promogut l’exposició amb l’objectiu de destacar la importància de les dones de Xeraco en el desenvolupament econòmic i social del municipi.


Vivim en una societat tremendament visual, sense entendre el que veiem.

ART AL VENT GATA DE GORGOS

ART AL VENT – Expo Textil

ART Al VENT és la mostra a l’aire lliure de creació tèxtil més important d’Espanya, així mateix és la mostra més internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana i la tenim ací al costat.
La tradició popular de col·locar cobertors en les balconades, (generalment teles adomassades o de punt de ganxo) al pas d’una processó, ha estat fins  fa poques dècades molt arrelada en la comarca de la Marina Alta.
Les obres tenen, per açò, la mateixa grandària que els cobertors tradicionals, gens pot pertorbar el lliure fluir de les teles mogudes pel vent, es prioritzen les creacions tèxtils.

MON LADAR

M🌍N LADAR

Junio es el MES DEL MEDIOAMBIENTE y desde FOTEATRO os presentamos
M🌏NLADAR y os preguntaréis qué es eso?…
📸 Exposición fotográfica.
📽️ Vídeos concienciativos NATIONAL GEOGRAPHIC.
🍀 Aula natura 🐟🦀🐝.
📖 Contacontes “ALERTA I OCEANOS”.
♻️ Juego “Saps reciclar”.
📌 Proyecto Libera Universidad Politécnica de València
Si estás interesado no dudes en contactar con nosotros.