«Confinada», de Juan José Todolí, seleccionada para el GetxoPhoto 2020

La imagen, una planta en el interior de una jaula, traslada la idea de que la naturaleza no se puede encerrar.

LOS JÓVENES CLÁSICOS DEL SON (CUB)

Jóvenes Clásicos del Son ( Cuba)

Están considerados como la banda que ha revolucionado la música tradicional cubana. Dirigidos por Ernesto Reyes Palma , uno de los mejores contrabajistas de la isla , sus más de 20 años de trayectoria los ha llevado a tocar con los más grandes maestros de la música latina y del jazz , paseando por todo el mundo lo mejor del repertorio cubano y conjugando el concepto tradicional clásico con las nuevas tendencias musicales.

Orgullo HUMAN PRIDE

« 1 de 2 »

plan transición hacia una nueva normalidad

plan transición hacia una nueva normalidad
« 1 de 5 »

Aire: mezcla de gases que constituye la atmósfera

Aire: mezcla de gases que constituye la atmósfera
Aperture: 2.2Camera: iPhone 6sIso: 25
« 1 de 15 »

Bellreguard SOTAIA-RODAFAM

Des de l’Ajuntament de Bellreguard, em van encomanar la tasca de fotografiar el municipi i el terme, perquè eixes fotografies formaren part del seu arxiu històric. Una vegada realitzat el treball, he seleccionat unes imatges que formen l’Exposició fotogràfica SOTAIA_RODAFAM, una selecció de fotografies i panoràmiques sobre el terme, el municipi i la costa de Bellreguard.

Bellreguard
« 1 de 45 »

Reconocimiento a los deportados en todos los campos nazis.

Con la instauración del 5 de mayo como Día de Homenaje a los españoles deportados y fallecidos en Mauthausen y en otros campos así como a todas las víctimas del nazismo de España, se pretende honrar la memoria de estos españoles y españolas y reconocer el lugar que les corresponde en nuestra historia democrática por su compromiso con la democracia y la libertad.

Vista entrada Auschwitz II Birkenau
« 1 de 16 »

VIOLANT D´HONGRIA. Diu la llegenda que, quan Jaume I i Violant van entrar al Cap i Casal per primera vegada, la gent musulmana els va oferir fruites i verdures de l’horta, i que aquest costum va ser l’origen de la MOCADORÀ que cel.lebrem el 9 d’octubre com al dia dels enamorats valencians. Violant va morir amb tan sols 36 anys, la seua salut estava molt afectada per els nou parts que va tindre en tan sols 12 anys.

DONES AVANTDERADES

Mitjançant aquesta exposició volem rendir un tribut a la dona. Repassant la vida de 18 dones valencianes que han fet història. Científiques, inventores, esportistes, músiques, pintores… Al llarg de la nostra història, moltes dones que han nascut o viscut en algun punt del territori valencià han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat.
Cada fotográfia d’aquesta exposició pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra de dones valencianes  que ens han deixat un llegat excepcional digne de ser recuperat.

ISABEL DE VILLENA Isabel té el mèrit de ser una de les primeres escriptores conegudes en la nostra llengua i va ser una de les primeres feministes que coneixem. Era filla il.legítima del noble Enric de Villena i en quedarse òrfena va anar a viure amb la reina Maria, esposa d’Alfons el Magnànim, va rebre la seua educació a la cort, parlava llatí i coneixia els escriptors clàssics. Amb quinze anys, va ingressar en el convent de las “Franciscanas Clarisas de la Santísima Trinitat” de València i va arribar a ser abadessa del convent.
« 1 de 15 »

Ciudad, Territorio y Paisaje

Gandía
« 1 de 30 »

GARAJE CONFINAMIENTO COVID-19